sexta-feira, 24 de junho de 2011

Vamp - konsert.


Med "tjuvstart" på årets Blues og Jazzfestival åpnet Gunnar Nagell Dahl med å gratulere med Oseana og velkommen til konsert med VAMP.

Vamp har nydelig musikk, flotte tekster og fantastiske musikere som gjerne spiller på flere instrumenter på en suvèren måte. Mange av sangene har vi hørt tidligere og synger gjerne med når de blir spilt. Eivòr,( en blanding av hulder og engel) hadde flere sanger fra sitt hjemland, Færøene, med. Aldri har vi vel hørt navnet "Elisabeth Marie" fremført så vakkert tidligere. Navnet var med i teksten på en sang hun hadde skrevet flere år tilbake sammen med to av sine yngre søsken.

Vamp hadde også med en ny sang;"Litle fuggel" (hvis dette er riktig skrevet?) En nydelig sang helt slik vi kjenner deres tekster og musikk på sitt beste ! Tenker den kan bli en "landeplage" gjennom sommeren !!

Helt til sist må jeg ha lov å si at lydnivået til tider var så høyt at det ødela en del av den herlige stemningen som de flotte tekstene og vakre melodiene satte oss i gjennom konserten.

VIa: RADIOS.NO

Nenhum comentário:

Postar um comentário