sexta-feira, 2 de julho de 2010

Eivør @ VoxHall


EIVØR
LØRDAG D. 6. NOVEMBER KL. 21.00
ENTRE: 185,- GENRE: ROCK

Til efteråret er Eivør Pálsdóttir aktuel med sit nye album, der byder side af Eivør som de fleste nok ikke har oplevet før. Forsmag på hendes nye stil udkom i marts - iøvrigt hendes første udgivelse på danske Copenhagen Records - i form af en EP. På de fire numre kan man snildt høre at der nu er længere til folkemusikken, som Eivør tidligere har taget under kærlig behandling. Og da hun gæstede Train i april 2010 fik man syn for sagn om den udvikling der er sket fra hendes 2007 album "Human Child".
Eivør med band er blevet mere rå og eksperimenterende og hendes fantastiske stemme folder sig ud i endnu højere grad end før. Efter mange år som sangfugl indenfor pop, jazz og folk er hun i nogen grad nu vendt tilbage til hvad hun startede med - som sanger i et rockband.
Men der er løbet meget vand under broen siden hendes debut som 15-årig - Eivør fremstår idag som en sofistikeret kunstner, der trækker på hvad hun tidligere har gjort samtidig med at hun tør eksperimentere med nye udtryk. Det skal blive spændende at høre hvad hun har i ærmet til hendes kommende album - og koncerten denne aften på VoxHall.

ONLINE SALG: eBILLET / VOXHALL.DK: PRINT SELV og med eBillet kort (gebyr: 10,- kr.)
(Følg købslinket under hver enkelt koncert - OBS: Pop-up vindue. Hvis du har slået en Pop-up blokker til, er det muligt, at vinduet ikke vises.
FYSISK SALG: STEREO STUDIO: Landets Stereo Studio musikforretninger. (gebyr 20,- kr.)
DØRSALG: Ifald en koncert ikke er udsolgt, kan der købes billetter i døren, når denne åbner(Gebyr: 20,- kr. med mindre andet er anført)

REFUNDERINGSBETINGELSER
Bliver et arrangement aflyst eller rykket, vil du modtage meddelelse herom på e-mail, såfremt du har opgivet din email adresse i forbindelse med dit køb. Samtidigt vil du få tilbudt at få dine penge refunderet. Hvis du i dette tilfælde ønsker billetkøbet refunderet skal du skrive en e-mail til info@ebillet.dk og oplyse følgende: Arrangement, antal billetter, samlet pris for billetter, samt din banks registrerings- og kontonummer. Så overføres pengene direkte til din bankkonto. Gebyret refunderes ikke. Der er ikke nogen fortrydelsesret på købte billetter.
Billetter refunderes kun i forbindelse med en aflysning eller en flytning. Ved bortkomst eller beskadigelse af billetten, erstattes billetten ikke. Denne kan dog genudskrives af køber. Se afsnittet "Print Selv".

Du kan køb billet HER

Nenhum comentário:

Postar um comentário