segunda-feira, 25 de abril de 2011

Nik Og Jay tager turen til Vesterhavet


I denne dejlige påskeuge smider vi her på siden og i Smag på P3 klokken 12.00 et helt nyt nummer fra Nik & Jays kommende comeback-plade “Engle Eller Dæmoner”.

I ugens løb har vi fået serveret “Giv Mig Dine Tanker”, “Crystal” og “Udødelige”, der har vist både kendte og nye sider af den succesfulde popduo.

På denne skærtorsdag er vi så heldige at kunne præsentere den sidste sang i vores påskekavalkade, nummeret “Bølgerne Ved Vesterhavet”. Sangen er bygget op om et sample af den færøske sangerinde Eivør, og i omkvædet indtræder funklende og inderlige toner fra Burhan G.

Lyt med når Nik & Jay lader de nordiske, blå og melankolske toner flyde ud af højtalerne, når Nik synger “Lad bare al kultur dø/Lad boligmarkedet krak’/Der’ intet nyt under solen her i Danmark/Indtil vi lære at sige tak”.

Nik & Jay om “Bølgerne Ved Vesterhavet
Nik: “Bølgerne Ved Vesterhavet er integration, når det er bedst. Vi har Burhan, vi har super smukke færøske Eivør og så er vi selv på. Det er nærmere en collage af forskellige kunstnere og ord, end det er en sang. Vi vil ikke fylde for meget hen over den her bund der ligger. Jeg er super stolt af det her nummer, og jeg synes det tager os til et nyt niveau igen. Det er nordisk, det er nyt og det er neonfarvet”.
Jay: “De tre gyldne N’er”.

Via: DR.DK

Nik og Jays Ny album er ude nu i Danmark og du kan køb denne på iTunes hvor du kan også høre Bølgerne Ved Vesterhavet sang med noen Eivørs Trøllabundin!

Nenhum comentário:

Postar um comentário