sábado, 12 de março de 2011

Magiske Vamp! Vamp tok Røros med storm fredag kveld.


Av: Johanne Stensaas

Køen inn til Falkbergesalen på Storstuggu var lang allerede en time før konsertstart fredag kveld. I følge festspillsjef Dag Ådne Sandbakken var det over 500 personer som ikke fikk billetter til Vamp-konserten. De som kom seg innenfor dørene kan derfor betegne seg som veldig heldige.
Vamp løftet taket fra første stund og trollbant publikum med sine vakre og røffe folkemusikktoner.

–Jeg synes Vamp var mye bedre live enn på CD, var det en publikummer som sa på vei ut fra konsertsalen. Det er nok flere som vil si seg enig i dette utsagnet.

5 gitarer, 3, fløyter, 2 feler, 4 basser, trommer, 4 el-gitarer, trompet, 2 trekkspill, keyboard og munnspill. Dette er bare noen av instrumentene som musikerne spilte på under konserten. Nærmere 30 forskjellige instrumenter kunne man telle på scenen – imponerende!
Vamp hadde også en overraskelse til publikum, en gjesteartist fra Færøyene. Eivør Pálsdóttir er en færøysk sangerinne og komponist og blir betegnet som den ”færøyske Björk”. Med sin innlevelse og magiske stemme sang hun rett inn i publikums hjerter. Kvinnen med de lyse lokkene vil nok ikke bli glemt med det første. 
En fantastisk konsert! En magisk opplevelse!

Vamp har tatt Røros med på i sin eventyrlige reise.

Via: NEARADIO.NO

Thanks to Sem Johnsson for letting us know!

Nenhum comentário:

Postar um comentário