sábado, 12 de março de 2011

Vamp med vakkert ess i ermet


FANTASTISK GJEST: Eivør Pálsdóttir hørtes ut som færøyenes Kate Bush, og var et spennende tilskudd til Vamp-gjengen.

Av: Odd Inge Rand

OPPEGÅRD: Vamp returnerte til Kolben med et flott ess i ermet torsdag; færøyske Eivør Pálsdóttir. Ikke at Vamp klarer seg utmerket alene, noe de har vist både i Ski, Ås, Hvitsten og Kolbotn siden slippet av «St. Mandag» fra 2008.

Mer lekent

Men Vamp i 2011 er kanskje mer lekent enn noensinne. For fra å ha hatt ganske så streng regi erdet enda mer lek, smil og mobile medlemmer på scenen i denne runden. Et eksempel på det er at sjenerte Paul Hansen, Vidar Johnsens etterfølger, er den mest mobile av de alle.

Sangskatter

I Vamps konserter finnes det snart 20 år med sangskatter for menigmann, enten du er 15 eller 70. Og Øyvind Staveland og resten tok oss gjennom kvikke «Ta meg med», «Ingeborg», «Hønsahus» og «Brista eller bæra» til mer trolske «Lindehålsma’en» og de mindre vanlige «St. Mandag» og «Til Minne Om».

Flott gjest

En god grunn til å ta enda en runde rundt i landet er gjesteartisten Eivør Pálsdóttir som nok ikke skjønner stort av Haugesund-dialekten, men klarer å tilnærme seg den gjennom en flott duett med Paul Hansen i «På Bredden» til den mest eksotiske versjonen av «Tir n’a Noir» i Vamp-karrieren så langt. Konserten i Kolben gav noe ekstra for de av oss som har sett Vamp gjentatte ganger, men også en påminnelse om hvor godt det er å sitte i salen når Vamp-maskineriet fungerer optimalt.

Via: OBLAD.NO

Thanks to Sem Johnsson for letting us know!

Nenhum comentário:

Postar um comentário